Dawid XxXXx Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Witam.To mój 3 post na ten temat dlatego że dobra administracja kasuje mi tematy. Wracając do tematu Podczas łączenia pada od xbox one s mam problem. Na ppoczątek Bluetooth dobrze paruje ale po chwili wyskakuje "Urządzenie xbox Wirless Controler nie może być połączony ze względu na błędny klucz lub pin" Żaden klucz, żaden pin nie wyskakuje. Proszę o pomoc Proszę administrację abyście mi nie kasowanie posta za byle co Telefon Xiaiomi redmi 4A Zdjęcia błędu są pod spodem Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Dawid XxXXx
vvvzc Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Masz usuwane posty przez nazwy wątku które nie opisują problemu w żaden sposób. Co do problemu. Podobno pad od Xboxa One nie chce działać na telefonach z Androidem. Podobno trzeba się z tym namęczyć i do tego jest potrzebny root. Nie jest to w 100% pewna teoria ale poszukaj w necie instrukcji jak podłączyć pada pod telefon z Androidem coś powinieneś znaleźć.
Dawid XxXXx Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ale jak kolega podłącza pada (Samsung Galaxy s7) i na moim tablecie(Samsung Galaxy tab 3) działa bez pytania o to
Rekomendowane odpowiedzi