editt Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Korzystam z miui 9 na moim xiaomi. Mam dwa problemy, pierwszy to to że przy ładowaniu Quick charge nie idzie korzystać z telefonu, telefon ma takiego laga że masakra.. Po odłączeniu jest ok normalnie. Druga sprawa to samoistne wyłączanie się aplikacji, np. Messenger, aparatu. Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
wtbn Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 W Mi5 też tak mam, że jak telefon się ładuje to np. gry wyraźnie zwalniają. Na początku mi się wydawało że to wynika z nagrzewania się telefonu, ale przyspieszenie jest widoczne od razu po wyciągnięciu wtyczki, nie musi nawet ostygnąć.
editt Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 W Mi5 też tak mam, że jak telefon się ładuje to np. gry wyraźnie zwalniają. Na początku mi się wydawało że to wynika z nagrzewania się telefonu, ale przyspieszenie jest widoczne od razu po wyciągnięciu wtyczki, nie musi nawet ostygnąć.Nie znalazłeś przyczyny? Ktoś się wypowie na ten temat? Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Na początek, polecam zmienić ładowarkę/kabel lub oba...
Rekomendowane odpowiedzi