Polishteam Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Pytanie mam Zaktualizowałem MIUI do wersji 9 (stabilnej). Mam problem z ustawionymi dźwiękami do poszczególnych kontaktów. Działa mi ogólnie ustawiony dzwonek, mimo iż kontakt ma ustawiony swój (jak dzwoni kontakt z ustawionym dzwonkiem i tak gra ogólny), dodatkowo jak chcę zmienić dzwonek, dostaję komunikat, że ten dzwonek jest wyciszony. Przed aktualizacją było wszystko ok. Co jest grane ?? Jeśli zły dział proszę o przeniesienie. Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Polishteam
Nezumi Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
adamo64 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 A mnie po aktualizacji resetują się wszystkie widgety (pogodowe , kursy walut, kanarek itp) czym to może być spowodowane?
mrosi Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi