stanzil Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Szukam telefonu z ekranem max 6 cali i z naprawdę potężną baterią - min 5000 mAh który pozwoliłby na pracę z włączonym wyświetlaczem przez 8-10 godzin - do zabicia czasu w pracy . Aktualnie posiadam Redmi Note 3 Pro i niestety bateria zdycha po 7 godzinach. Przejrzałem wszystkie telefony Xiaomi wydany w tym i poprzednim roku i nie ma żadnego który spełniałby moje wymagania. Zastanawiam się nad Ulefone Power 3 bo jego bateria jest imponująca ale wiadomo - raz, że to ulefone , a dwa wolałbym xiaomi z względu na MIUI do którego się przyzwyczaiłem. Są szanse na wydanie przez Xiaomi w tym roku jakiegoś telefonu z dużą baterią czy darować sobie czekanie i kupować tego ulefona?
boroch Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Może Oukitel K10 Albo Xiaomi Mi Max 2. Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka
stanzil Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2018 3 minuty temu, boroch napisał: Może Oukitel K10 Albo Xiaomi Mi Max 2. Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka Oukitel K10 - 10000 mAh robi wrażenie, ale dźwigać przy sobie telefon ważący 300 gramów to szaleństwo Xiaomi Mi Max 2 - za duży ekran. Samo 6 cali to i tak nieco zbyt duży telefon.
mrosi Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Wyszukiwarka boli?
Rekomendowane odpowiedzi