jarolinho Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam. Bawiłem się wczoraj troche opcjami w moim mi6. Konsekwencja tego jest taka, że podczas pisania wiadomości telefon z każdym naciśnięciem ma ok 1 sekundy opóźnienia i najgorsze jest to, że podczas pisania ekran przybliża mi kilkukrotnie i robi się niebieska obwódka do okoła ekranu i muszę wyjść całkiem z aplikacji np ze snapchata, żeby wszystko wróciło do normy, ale w momencie kiedy wejdę w aplikacje ponownie to dzieje się to samo i pisanie wiadomości robi się bardzo irytujące. Myślałem, że to wina asystenta dotyku, który znajduje się w dodatkowych ustawieniach, ale wyłączyłem go i problem nie zniknął. Jakieś pomysły macie co może być przyczyną?
mariusz.ur Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 @jarolinho Czy ekran po potrójnym tapnięciu przybliża się ? Ustawienia / dostępność/ gest przybliżenia . Nie mam teraz miui i nie mam jak sprawdzić ale może to być w dodatkowych ustawieniach .
jarolinho Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2018 gest przybliżenia załatwił sprawę dzięki bardzo!
mrosi Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi