Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja chyba zamawiam na tygodniu mi8 128gb z ibg dhlkiem. Chciałbym mi8 ee, ale tak samo nie doczekałem się mi5 pro i wziąłem słabszy i nie żałuję. Nigdy nie rozbilem telefonu, ale pewnie drogo by wyszła wymiana wyświetlacza z czytnikiem, a odblokowanie twarzą sobie daruje. Dodatkowo większa bateria jest mile widziana u mnie. Czytnik z tyłu trochę mnie martwi, ale w sumie cały czas gdzieś tam ten palec trzymam, a na czas jazdy samochodem przeboleje wprowadzenie pinu jeden raz na początku jazdy. Żałuję, że przez notch nie widać procent baterii, ale może to jakoś rozwiążą z czasem. W lineage na tablecie mam takie kółeczko ze wskaźnikiem, a w środku ilość procentów i mogliby to skopiować xd 

Opublikowano

Czy w kwestii ibuygou coś mnie ominęło? Bo Mi8 w tym sklepie nie jest dostępny w ofercie? Codziennie w szukajkę, wpisuje Mi8 lub Mi 8 i nic :-) tylko geekbuying i gearbest mają te telefony .

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Czy w kwestii ibuygou coś mnie ominęło? Bo Mi8 w tym sklepie nie jest dostępny w ofercie? Codziennie w szukajkę, wpisuje Mi8 lub Mi 8 i nic :-) tylko geekbuying i gearbest mają te telefony .

Mi8 na IBG jest, ale nie wiem jak z dostępnością:

https://www.ibuygou.com/p-official-xiaomi-mi-8-snapdragon-845-6gb-ram-64gb-rom-11075.html

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
3 godziny temu, MaxPrime napisał:

Wchodzisz w zakładkę Mi phone cn version i na drugiej stronie masz mi8

Opublikowano (edytowane)

Nie ma co patrzeć na Dx0Mark. Od dłuższego czasu tam się kupuje punkty. Lepiej popatrzeć na jakieś rzetelne (nie chińskie) testy aparatu i samemu ocenić jakość aparatu.

Edytowane przez schreder
  • Confused 1
Opublikowano
Jak sobie to wybrażasz? Raczej nie będziesz widział obiektów na żywo. Skąd masz wiedzieć, które zdjęcie jest bliższe prawdy?
Oglądałem jakieś porównanie P20pro i S9+ - zdjęcia z pierwszego bardziej szczegółowe, ładniejsze tylko np. niebo było nienaturalnie granatowe. Moim zdaniem - oba przekłamują rzeczywistość.
Nie ma co ochać, achać bo i tak każdy smartfon jest gorszy od przyzwoitego kompakta.
Co racja to racja, generalnie jak ktoś wie jak robić zdjęcia w manualu to moja V30 potrafi zrobić lepsze zdjęcie w RAWie niż S9+ w automacie. Większość ludzi używa automat, mnie zadowalają już zdjęcia z S7 więc każdy nowszy telefon flagowy jest elegancja Francja :)

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Opublikowano

Jako, że Mi8 już wyszła, są już pierwsze osoby w PL z tym telefonem, to temat zamykam. Wszystkich ciekawych jak działa tel zapraszam do działu Mi8, Jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem, to zapraszam do działu "Kupno urządzeń Xiaomi".

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...