orzechszek Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam Mam pytanie co do głośników. Po lewej i prawej stronie gniazda ładowania są dziurki. Czy jedna strona to mikrofon a po drugiej jest głośnik , czy powinno grać z obydwu stron?
sp4ubw Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Powinno grać z obu, tylko z tego po lewej dużo ciszej, bardzo dużo, w zasadzie prawie nie gra z tej strony.
orzechszek Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2018 Dzięki. Ciężko coś na ten temat znaleźć. Szukałem po recenzjach i natrafiłem w http://gadzet.telchina.pl/recenzja-xiaomi-mi6-test-recenzja-opinie-review/ na takie info, mam nadzieję że prawdziwe: "Dźwięk w formacie cyfrowym będzie dostępny za pomocą gniazda USC typu C które znajduje się na dolnej krawędzi pomiędzy podwójnym grillem maskującym oczywiście jedn głośnik. Pod lewym grillem ukryto mikrofon do rozmów."
sp4ubw Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Jak ciężko znaleźć, jak wszędzie to jest. Na forum tez co chwila to samo pytanie. Masz głośnik po prawej, po lewej mikrofon. Przeczytaj zanim wpis wyląduje w koszu.
orzechszek Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Sorry za zamieszanie ale nie znalazłem za pomocą szukajki. Jak już to info o górnym i dolnym głośniku ale nie o ich liczbie :/. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez orzechszek
mrosi Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi