WojBoc Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Mam problem jak w temacie, zresetowałem telefon z poziomu komputera przez "chmurę xiaomi" i teraz nie mogę się zalogować tzn wpisać hasła pomimo połączenia przez LTE do internetu, prosiłbym o pomoc i z góry dziękuję Edit: Po wpisaniu złego hasła telefon pokazuje ze "nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło" a po wpisaniu poprawnego "Nie udało się zweryfikować ID konta xiaomi. Nie można połączyć się z siecią" Edytowane 4 Stycznia 2018 przez WojBoc
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Drugi przypadek w ciągu ostatnich 30 minut. Wygląda na to, że to serwery Xiaomi coś porąbały.
WojBoc Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2018 11 minut temu, Orjon napisał: Drugi przypadek w ciągu ostatnich 30 minut. Wygląda na to, że to serwery Xiaomi coś porąbały. Uff czyli sprawdzić jutro czy działa i to nie jest moja wina?
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Chyba nie Tak mi się wydaje przynajmniej.
WojBoc Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przed chwilą, Orjon napisał: Chyba nie Tak mi się wydaje przynajmniej. dobra, to zobaczę jutro, albo chociaż później. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi