Ahmed69 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam, jestem świeżo po instalacji MIUI Polska na Xiaomi Redmi 4X. Wszystko ładnie pracuje, jednak mam dwa problemy: 1. Czy jest możliwość powrócenia/zmiany ikon z takich: na takie: Główna różnica jest miedzy całym wypełnieniem, a białym tłem. Jednak bardziej odpowiada mi druga opcja przedstawiona na zrzutach 2. Czy jest możliwość (jeśli tak, to co zrobić) wyłączenia górnego powiadomienia o wiadomości? Jest to irytujące, gdyż w dymku wyświetla się dokładnie to samo co u góry. Prosiłbym o wytłumaczenie, jeśli któryś z problemów da się naprawić. Z góry dziękuję
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 co do 2. Przytrzymaj powiadomienie na górze i w ustawieniach które się pojawią odznacz Pływające powiadomienia. Jeden problem z głowy.
Ahmed69 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2018 5 minut temu, Orjon napisał: co do 2. Przytrzymaj powiadomienie na górze i w ustawieniach które się pojawią odznacz Pływające powiadomienia. Jeden problem z głowy. Kiedy przytrzymuję powiadomienie nic się nie dzieje
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Hm, wejdź w pasek powiadomień i tam przytrzymaj.
Ahmed69 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2018 6 minut temu, Orjon napisał: Hm, wejdź w pasek powiadomień i tam przytrzymaj. Problem już rozwiązany, dziękuję!
mrosi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi