ciupaaredmi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Witam! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! I Prośba ! Posiadam telefon Xiaomi Redmi 3 . Aktualizacja MIUI 9 Global 7.12.28 .Beta. Pojawił się u mnie Skarbiec czy Asystent Miui albo Dodatkowy pulpit skrótów na lewo od głównego ekranu . Proszę o pomoc - jak to usunąć - nie jest potrzebny dla mnie a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie !Szukałem w opcjach - nic tam takiego niema . Bardzo proszę o pomoc.. Proszę ! Jestem zielony, i nie tylko w telefonie a także na forum , a chcę wiedzieć troszeczkę więcej .
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Na Global Beta nie da się wyłączyć tego niestety. Przynajmniej ja nie znalazłem takowej opcji.
ciupaaredmi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Dzięki za zainteresowanie się tym problemem . A co to trzeba w takim razie system zmienić , czy jak ? Bo to jest , moim zdaniem zbędne . Edytowane 3 Stycznia 2018 przez ciupaaredmi
mrosi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
mrosi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
Rekomendowane odpowiedzi