fazikus Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Niestety nie znalazłem odpowiedzi więc zakładam mowy temat. Nie mogę zainstalować zewnętrznych motywów w miui9 dev. Mam już status designer ale nadal przy próbie instalacji pojawia się błąd. Wylogowywalem się z konta na tel.
olaboga Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ściągasz motyw na telefon i przepuszczas go przez program MIUI Theme Editor z google play. Nic nie zmianiasz tylko klikasz next, install. I masz już zainstalowany ten motyw teraz wchodzisz do swojej aplikacji motywy i go wybierasz i tyle.
Energy_drink Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Niestety od kilku ostatnich aktualizacji ten sposob nie dziala.
don_kamillo Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Ktoś już znalazł rozwiązanie na instalacje motywów spoza sklepu na globalu? Teoretycznie MIUI Theme Editor został zaktualizowany i działa, ale zdarza mu się samoczynnie wrócić do standardowego motywu.
mrosi Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi