mikecandys Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Witam. Mam w swoim xiaomi Redmi note 3 pro uszkodzony port USB .. telefon normalnie da sie ladowac.. ale po podlaczeniu do komputera nie czyta go i mam problem bo chce oczyscic pamiec telefonu ze zdjec.. i przeniesc je na karte pamieci.. i z karty pamieci na komputer.. sek w tym ze nie potrafie przeniesc zdjec z Pamieci do karty... wie ktos jak to ogarnac ?
zyggi Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 myphone explorer - laczysz sie po wifi z telefonem i masz dostep do zawartosci telefonu bezprzewodowo
mikecandys Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 wszystko ok .. tylko ze mam w Galerii porobione foldery .. i program mi ich nie wykrywa . gdzie tego szukac ?
FromWP Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 @mikecandys Na kartę sd to wbudowanym explorerem można przenieść. Masz też serwer ftp w telefonie, wystarczy uruchomić i zwykłą przeglądarką masz dostęp do telefonu.
saataniel Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Wejdz w pamięć telefonu tam gdzie masz foldery z zdjęciami ,przytrzymaj dłużej na wybranym folderze wytnij i wklej na karte sd póżnirj z sd na kompa,hmm tak nie możesz?
mikecandys Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 wiec gdzie mam tego calego FTP szukac.. wiem ze sie to wyswietla po podlaczeniu telefonu do komputera... sek w tym jak pisalem mam zalany port i nie wykrywa telefonu ... a Explorera sciagnalem na telefon .. widzi wszystko procz zdjec z galerii Saataniel .. wlasnie nie mam wgl zadnego wytnij... mam usun ustaw jako ukryty .. udostepnij przez bluetooth zmien nazwe i pokazuj w zdjeciach.. na tym koniec Widzi mi wszystkie zdjecia w telefonie procz tych dla ktorych porobilem foldery w Galerii ...
FromWP Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 2 minuty temu, mikecandys napisał: wiec gdzie mam tego calego FTP szukac.. wiem ze sie to wyswietla po podlaczeniu telefonu do komputera... sek w tym jak pisalem mam zalany port i nie wykrywa telefonu ... Nie, FTP nie wymaga podłączenia kabla. Uruchamiasz FTP w exloratorze (bo tam powinien być) wskazujesz co ma udostępniać (pamieć wewnętrzną, czy kartę SD). Wyświetli ci adres który wpisujesz w przeglądarce komputera i widzisz wszystko. Ekslorator plików w Miu też wystarczy.
mikecandys Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 a spoko mam.. tylko mowie.. sprawa ma sie tak ze widzi mi wszystkie zdjecia w galerii .. oprocz tych dla ktorych zrobilem Albumy
saataniel Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 A w ustawieniach galerii nic niezmieniałeś? pokaż tylko lokalne foldery itp.
zyggi Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 zdjecia sa w katalogu DCIM, jak je tam pogrupujesz w albumach to zupelnie inny temat
mikecandys Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 wlasnie problem w tym ze lokalne foldery mam wylaczone.. a zdjec w albumach w folderze DCIM nie ma ...
zyggi Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 no ale jesli masz karte SD wlozona to na niej tez bedzie katalog DCIM, moze do niego zagladasz? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager ten manager plikow sortuje pliki wg typu wiec jak go sobie zainstalujesz to pokaze Ci wszystkie zdjecia wraz z folderami w ktorych sie znajduja
mrosi Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi