Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam w swoim xiaomi Redmi note 3 pro uszkodzony port USB .. telefon normalnie da sie ladowac.. ale po podlaczeniu do komputera nie czyta go i mam problem bo chce oczyscic pamiec telefonu ze zdjec.. i przeniesc je na karte pamieci.. i z karty pamieci na komputer.. sek w tym ze nie potrafie przeniesc zdjec z Pamieci do karty... wie ktos jak to ogarnac ? 

Opublikowano

Wejdz w pamięć telefonu tam gdzie masz foldery z zdjęciami ,przytrzymaj dłużej na wybranym folderze wytnij i wklej na karte sd póżnirj z sd na kompa,hmm tak nie możesz?

Opublikowano

wiec gdzie mam tego calego FTP szukac.. wiem ze sie to wyswietla po podlaczeniu telefonu do komputera... sek w tym jak pisalem mam zalany port i nie wykrywa telefonu ... a Explorera sciagnalem na telefon .. widzi wszystko procz zdjec z galerii 

Saataniel .. wlasnie nie mam wgl zadnego wytnij... mam usun ustaw jako ukryty .. udostepnij przez bluetooth zmien nazwe i pokazuj w zdjeciach.. na tym koniec 

Widzi mi wszystkie zdjecia w telefonie procz tych dla ktorych porobilem foldery w Galerii ... 

Opublikowano
2 minuty temu, mikecandys napisał:

wiec gdzie mam tego calego FTP szukac.. wiem ze sie to wyswietla po podlaczeniu telefonu do komputera... sek w tym jak pisalem mam zalany port i nie wykrywa telefonu ... 

Nie, FTP nie wymaga podłączenia kabla. Uruchamiasz FTP w exloratorze (bo tam powinien być) wskazujesz co ma udostępniać (pamieć wewnętrzną, czy kartę SD). Wyświetli ci adres który wpisujesz w przeglądarce komputera i widzisz wszystko. Ekslorator plików w Miu też wystarczy.

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...