maliczek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Przyszła dziś do mnie bramka, włączyłem, zaczęła migać, coś pogadalo po chińsku, nacisnąłem guzik, zaczęli świecić na biało. Aplikacja nic nie widziała i ciągle nie widzi. Nacisnąłem kilka razy guzik i teraz w ogóle nie działa, nie świeci, nie gada. Nie wiem co robić, jakieś pomysły?
abc00 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 1. wyrzuć do kosza 2. reklamuj 3. próbuj dalej z Mi Home + ew. jeszcze z konfiguracją swojej sieci
jasiuneo Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 dzis otrzymałem xiaomi gateway z gearbest z magazyny w Polsce, nie moge tej bramki sparowac z apliakcja..... jakies rady ?
abc00 Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Opisz swój problem biorąc pod uwagę, że jesteś na forum, a nas nie ma koło Ciebie i nie wiadomo, ani jaki masz internet, jak poprowadzony, ani jaką aplikację, ani co konkretnie zrobiłeś. Nic nie wiadomo, więc nie rozumiem na jakie rady tu liczysz? Jedyna słuszna, nie dubluj takich samych postów w różnych tematach, bo to jeszcze bardziej komplikuje pomoc.
jasiuneo Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Aaa rzeczywiscie zdublowalem, nie zwrocilem uwagii ze to to samo forum... Sorka. Moje gapiostwo. Internet mam z kablowki ze spoldzielni, na laptopie odbiera w czestotliwosci 2,4. Posiadam juz camere z bramka aqara i kilka czujnikow i ten zestaw podlaczylem bez problemu... Gateway 2 dziala, gada po chińsku, resetuje sie, dziala jako lampka, telefon wykrywa urzadzenie po wifi, ale aplikacja nie, instalowalem wczesniejsze wersji mi home i dalej lipa...
grobin0 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 jasiuneo jak sobie poradziłeś. Mam podobny problem.
Rekomendowane odpowiedzi