crimlee Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Cześć, Chciałbym Was zapytać jakie smartwatche są kompatybilne z Xiaomi Redmi 3 Pro. Zastanawiam się nad zakupem Samsung Gear S2 lub S3, Fossilem, Motorolą 360 lub ewentualnie Xiaomi Amazfit (choć ma troszkę za mało funkcji, na ktorych mi zależy). W internecie znalazłem różne opinie, jedni mówią, że wszystko powinno działać pod każdego Androida, inni mowią, że z Xiaomi jest "coś nie tak" w kwestii parowania urządzeń. Na pewno mieliście styczność z tematem, więc bardzo prosiłbym o opinie czy Wam wszytsko działa jak powinno lub ewentualnie co zrobić, żeby działało, gdyby były kłopoty. Najbardziej interesuje mnie łączność z Samsungiem Gear S2/S3.
se55ba Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Ja na budowie używam zwyklaka gear fit i sprawdza się a po robocie używam Nr1 D5 i niczego mu nie brak Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
FromWP Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 2 godziny temu, crimlee napisał: Najbardziej interesuje mnie łączność z Samsungiem Gear S2/S3. Działąć będzie, z łączeniem nie ma problemów, ale z Gear S2/S3 nie wszystkie funkcje będą działać. To ma system Samsunga (Tizen) i z Samsungami działa najlepiej. Znajomy kupił Mi6, ale oddał i wrócił spowrotem do Galaxy S8 właśnie z powodu nie działania kilku funkcji w Gear S3. Sam Mi6 podobał mu się bardziej od S8 (oczywiście oprócz aparatu), ale brak kilku funkcji z Gear S3 przeważył.
crimlee Posted December 23, 2017 Author Posted December 23, 2017 11 godzin temu, FromWP napisał: Działąć będzie, z łączeniem nie ma problemów, ale z Gear S2/S3 nie wszystkie funkcje będą działać. To ma system Samsunga (Tizen) i z Samsungami działa najlepiej. Znajomy kupił Mi6, ale oddał i wrócił spowrotem do Galaxy S8 właśnie z powodu nie działania kilku funkcji w Gear S3. Sam Mi6 podobał mu się bardziej od S8 (oczywiście oprócz aparatu), ale brak kilku funkcji z Gear S3 przeważył. no właśnie, tego się również obawiałem. A czy wiesz może które konkretnie funkcje nie działają? Szkoda byłoby ładować kasę w S3 wiedząc np. że nie będą działały funkcję różniące go od S2. Albo w ogóle działałyby wyłącznie okrojone funkcje, np. tylko takie, które znajdę również w Amazficie. np. wiem, że kolega ma Gear S2 podpiętego pod Asusa Zenfone 2 i nie działa odpisywanie na smsy zegarkiem. A co z innymi sprawami w przypadku mariażu z Redmi 3 Pro?
FromWP Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 6 godzin temu, crimlee napisał: A co z innymi sprawami w przypadku mariażu z Redmi 3 Pro? Dokładnie ci nie powiem, ale to odpowiadanie zegarkiem też nie działało. Dodatkowo nie wiem czy część jego problemów nie wynikała ze złych ustawień w Miui.
Recommended Posts