andrzejdor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem od kilku miesięcy posiadaczem tel. Redmi 4a, dlaczego ten model nie wysyła wiadomości sms z emotikonami? Zaglądałem w ustawienia funkcji klawiatury SwiftKey i nie ma żadnej funkcji odpowiedzialnej za wysyłanie emotikonów. Proszę o pomoc, jak rozwiązać ten problem, żeby moje wiadomości do innych osób trafiały z emotikonami? Edytowane 22 Grudnia 2017 przez andrzejdor
FromWP Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 4 minuty temu, andrzejdor napisał: dlaczego ten model nie wysyła wiadomości sms z emotikonami? Wysyła jak to ustawisz. To nie jest opcja klawiatury, modelu, tylko aplikacji sms i ogólnie przyjętych rozwiązań. Masz zaznaczone w menu SMS "Użyj alfabetu GSM", wtedy wysyła uproszczone sms-y bez polskich znaków i emotikonek. Odznacz to i będą emotikonki. Było wiele razy na tym forum. 1
andrzejdor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 wszedłem w aplikacje sms ale, gdzie taka funkcja się znajduje jak: "użyj alfabetu GSM" nie mogę znaleźć?
Grzesiuso Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Wejdź w ustawienia/ opcje aplikacji/ systemowe/ sms/ odznacz ucinanie ogonków i ... Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Grzesiuso
andrzejdor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dziękuję za pomoc, znalazłem i pomogło, już wysyła emotikony A przy okazji spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzę.
ohara Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 A wysyła wam gify?bo u mnie nie i wyskakuje okienko z problemem czy zgłosić go.
Nezumi Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi