korsarz222 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Pobrałem najnowszy soft do Mi5 wiem jak go zainstalować. proszę o podpowiedz co wybrać w TWRP żeby całkowicie zresetować telefon? Chccialbym telefon sformatować i postawić go od nowa. Zwykła aktualizacja pomoże?
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Całkowity reset? Wipe data, cache, dalvik powinien wystarczyć. System nie zaznaczaj, samo się sformatuje w procesie instalacji. Jak chcesz wyczyścić kompletnie dane też z pamięci wewnętrznej to możesz internal storage zaznaczyć, ale wtedy znikną ci dane.
korsarz222 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2017 może niefortunnie nazwałem temat ale właśnie chodzi mi o kompletne wyczyszczenie telefonu ze wszystkich śmieci, danych aplikacji itp coś w rodzaju sformatowania dysku i zainstalowania nowego systemu
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 No to wipe data, cache, dalvik, system też możesz jak chcesz. Jak chcesz dane z pamięci wewnętrznej (wszystkie zdjęcia, muzykę itd) wyczyścić to jeszcze internal storage
mrosi Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi