mamu Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam. Posiadam iphona 6s 128 gb i ze względu, że już trochę przeżył ze mną, postanowiłem go oddać latorośli, a firma xiaomi zaczyna coś ostro walczyć. Pytam Was, tka po krótce o telefon: z dobrą bateryjką ( nie chcę latać i szukać gniazdka do ładowania ) , aparat (uwielbiam robić zdjęcia ), pamięć telefonu ( może być do rozszerzenia SD ) i wielkość ( żadna tam paletka do pingpong-a - bez urazy do użytkowników duuużych ekranów ) Cena nie gra roli, chodzi o jakość. Pozdrawiam i przepraszam za próbę wyłudzenia info na tacy, ale nie mam dziś za dużo czasu na czytanie całego forum ( święta idą szybko )
abc00 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Przeczytanie 3-4 tematów z tego działu to naprawdę nie problem... Kup kolejnego ajfona bo xiaomi widać nie jest dla ciebie.
mamu Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dziękuję, odpowiedź była wyczerpująca, zawierała wszystko co dotyczy Twojej osoby i stosunku do innych. P.s. Pisze się iPhona, a skoro zarejestrowałem się na forum Xiaomi to nie po to aby korespondować w osobnikami Twego pokroju, ale (tutaj Cię zaskoszę) jestem poważnie zainteresowany Tą marką. Podejrzewam, że Twoje 312 postów to większości takie "złote myśli są".
mrosi Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi