Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem wgrać ROMa na Xiaomi przez TWRP i w pewnym momencie stwierdziłem że rezygnuję i przytrzymałem długo power button. Telefon zawibrował i cały czas wyświetla się logo MI... Mogę wejść w tryb FastBoot ale tylko to. czekałem ok. 15 minut i logo Mi dalej się pojawia i nic się nie zmienia. Proszę o pomoc bo jestem nowy w tym temacie

Opublikowano

Wgrałeś TWRP? czy nie? instalowałeś xiaomi.eu czy nie?

Masz teraz 2 opcje: wgrać Globala przez miflash albo paczkę która usuwa szyfrowanie partycji danych przez TWRP. W obydwu przypadkach po wykonaniu w/w czynności system odpali się na Globalu.

Opublikowano

Hmmm... no i teraz mamy mały problem. Jak instalowałeś eu to teoretycznie powinno być zainstalowane eu, jeśli nie to global, ale jeśli przerwałeś instalację w trakcie jej trwania to zalecałbym wgrać globala przez miflash (wystarczy tylko fastboot). Pisałeś wcześniej w redmi note 4x, piszesz obecnie w redmi 4x. Jaki masz tel?

Opublikowano (edytowane)

No to ok. Postępuj zgodnie z tematem w dziale Tutoriale, tam znajdziesz wszystko (jeden z pierwszych tematów to MiFlash). Odszukujesz Redmi 4X latest global stable fastboot file i potem wgrywasz (clean all, jak chcesz to lock - ale wtedy sobie bootloader zablokujesz):

https://miuipolska.pl/forum/forum/15-tutoriale/

@Mateush1337 co do tego redmi 4x to mówię o tym bo wcześniej zakładałeś wątek o MTP w dziale Redmi Note 4x, więc miałem wątpliwości

Edytowane przez Orjon
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...