Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi dla dziewczyny

Pytanie

Opublikowano

Siemka. Niedługo mam zamiar sprzedać swojego ulubieńca (Galaxy Note 2) i kupić Mi4, przy okazji chciałem też kupić telefon dla swojej dziewczyny, bo narzeka już na stary (Galaxy 551). Co polecacie fajnego i niedrogo? Najlepiej Xiaomi, ale inne marki też wchodzą w grę

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Moja ładniejsza połówka jest bardzo zadowolona z Redmi Note. Używa go od kilku tygodni i bardzo jej pasuje. Przesiadła się z Galaxy SIII.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Przyjdźcie się do jakiegoś salonu GSM i pomacajcie sobie Xperię Z2. Rozmiar jest chyba podobny, tylko Note jest dość ciężki w stosunku do np. Mi3 czy Galaxy S III.

Note podobał się poza moją dziewczyną również dwóm moim koleżankom z pracy, więc mogę śmiało powiedzieć że podoba się kobietom o ile tylko nie będzie odbierany jako za duży i za ciężki.

Do internetu /facebooka sprawdza się świetnie

• 0
Opublikowano

Coolpad F1, Zenfone 5, Zenfone 6, nubia z7 mini, lenovo k900.

Z tego co wiem to jest miui dla Coolpada. Dla zenfonów jest tylko chiński. Nie wiem jak z dwoma pozostałymi.

• 0
Opublikowano

andrzej wlasnie mojej dziewczynie podoba sie moj note :) ale ja szukam dla niej cos do 800zl. Dlatego myslalem nad redmi note

ddr nie koniecznie chodzi o MIUI. Chodzi o duzy ekran i dobre parametry (zeby go miala na dlugo) i nie drogo :D

• 0
Opublikowano

No to właśnie Asus Zenfone 5 lub 6. Mają takie parametry że hoho. Mój zenfon 5 może za tydzień przyleci. Sprzęt bardzo dobrze wykonany, na tej półce to ma mocarne bebechy, dobry aparat i ekran (poza kątami widzenia) i nakładka zenUI która chyba niczym nie ustępuje miui, a nawet ma ciekawsze ficzery ;).

No i też ma mocne wsparcie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...