shadow14pl Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Witam. Zakupiłem MI 6 z ebay we wtorek dostane telefon. Na stronie pisało że wersja global ze sklepem Play. Jaki jest najlepszy ROM dla MI 6? I czy ten co poniżej jest ok? Sprzedawca podaje taki screenshort: Czekam na odpowiedź i pozdrawiam wszystkich.
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 ROM po przyjściu sam zaktualizuje się do najnowszej dostępnej wersji, jest to co prawda ROM sprzedawcy ale widziałem przypadki że się aktualizował więc u cb powinno być tak samo.
VOytaZ Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jest ok, wyszła aktualizacja na globala do miui 9. Możesz wrzucić xiaomi.eu i też będzie dobrze. Wystukane na Mi6 1
shadow14pl Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Czyli rozumie że jak przyjdzie powinna być aktualizacja do 9 tak? A jeśli nie to wejść na xiaomi.eu, pobrać paczkę i zainstalować tak? Bez żadnych kombinacji?:) I jak z baterią i stabilnością, lepiej pobrać aktualizację z telefonu czy z xiaomi.eu?
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Tak, aktualizacja powinna być. Jak nie, to wpierw sprawdź czy masz odblokowany bootloader, bo inaczej eu nie zainstalujesz. 1
shadow14pl Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ok dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam 1
mrosi Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi