nickl0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam, pierwszy raz się spotykam z takim błędem - gdy próbuję wejść w ustawienia lokalizacji od razu wywala do pulpitu, czy można to jakoś naprawić ? Pozdrawiam.
piskor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Resetowałeś ustawienia aplikacji Ustawienia? Telefon? Zainstalowany system (ROM)? Zaobserwowałeś może, od kiedy zaczął sie pojawiać błąd? Ostateczność to factory reset - przywrócenie do ustawień fabrycznych. Było robione?
nickl0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Wersja rozwojowa najnowsza, błąd od 3 tygodni po wgraniu wtedy najnowszej rozwojowej, wcześniej nie miałem takiego przypadku. Telefon to redmi note 3 pro 2/16. Dzisiaj wgrywałem nowy rom i na nim ustawienia działały. Resetowałem ustawienia aplikacji ustawienia. Nie robiłem factory reset.
piskor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Przy aktualizacjach zalecany jest reset cache i dalvik cache jeśli coś nie działa. Jeśli po tym zabiegu dalej masz kłopoty, to jest zalecany factory reset. Innego rozwiązania nie ma.
nickl0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 A można jakoś poprzez pliki po prostu wyłączyć ten GPS ?
Rekomendowane odpowiedzi