rogi Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, Od paru dni przy podłączonych słuchawkach co chwilę wyskakuje mi następujące powiadomienie: Muzyka przestaje grać, albo przełącza się co kilka sekund na kolejne piosenki. Ogólnie to nie ma możliwości słuchania muzyki. Czasami pokazuje się to: I teraz pytanie, jak to wyłączyć? Próbowałem różnych sposobów z neta, ale wskazywanych opcji (ułątwienia dostępu), albo nie mam, albo są nieaktywne. Redmi 4 Pro, MIUI 9 | 7.11.16 Edytowane 7 Grudnia 2017 przez rogi
0 FromWP Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 11 minut temu, rogi napisał: Próbowałem różnych sposobów z neta, ale wskazywanych opcji (ułątwienia dostępu), albo nie mam, albo są nieaktywne. To nie jest Talk back. Talkback czy ta na głos wszystkie komendy (dla niedowidzących). To wyszukiwanie głosowe Googla. Niestety środkowy przycisk słuchawek czasami to uruchamia, nawet jak jest wyłączone. Jest z tym jakiś problem w Miui. Ale nie aż tak jak u ciebie. To by raczej wskazywało na jakiś fizyczny problem z klawiszami sterującymi słuchawek. 1
0 rogi Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Dnia 07/12/2017 o 22:20, FromWP napisał: To nie jest Talk back. Talkback czy ta na głos wszystkie komendy (dla niedowidzących). To wyszukiwanie głosowe Googla. Niestety środkowy przycisk słuchawek czasami to uruchamia, nawet jak jest wyłączone. Jest z tym jakiś problem w Miui. Ale nie aż tak jak u ciebie. To by raczej wskazywało na jakiś fizyczny problem z klawiszami sterującymi słuchawek. Hmmm, może być. Jutro przetestuję na innych słuchawkach. Edit: Zgadza się, wina sprzętowa. Do zamknięcia. Edytowane 9 Grudnia 2017 przez rogi 1
Pytanie
rogi
Witam,
Od paru dni przy podłączonych słuchawkach co chwilę wyskakuje mi następujące powiadomienie:
Muzyka przestaje grać, albo przełącza się co kilka sekund na kolejne piosenki. Ogólnie to nie ma możliwości słuchania muzyki. Czasami pokazuje się to:
I teraz pytanie, jak to wyłączyć? Próbowałem różnych sposobów z neta, ale wskazywanych opcji (ułątwienia dostępu), albo nie mam, albo są nieaktywne.
Redmi 4 Pro, MIUI 9 | 7.11.16
Edytowane przez rogi2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi