wieszOCB Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witajcie, otóż mam pewien problem. Mój 4x nie robił już aktualizacji od dłuższego czasu. A wcześniej co tydzień dwa robił ją sobie w nocy i rano już miałem zaktualizowany telefon. Dodaję screen. A i jeszcze jedno, czemu mam ikonkę synchronizacji (?) pomiędzy prędkością a sygnałem WiFi. Jak to wyłączyć i czy jest to wgl potrzebne. Pozdrawiam
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 To jest o ile pamiętam GPS, możesz go wyłączyć.tapnięte z Redmi 4a 1
wieszOCB Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Tak, byl to GPS. W menu wysuwanym z góry był rzekomo wyłączony ale w opcjach pokazało mi, że jest opalona lokalizacja. Coś się zmusiło. Teraz tylko problem aktualizacji i jesteśmy w domu
Kacper Skrzypek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Co do aktualizacji - może nie ma nowych aktualizacji do pobrania, jak chcesz MIUI9 to zmień region na np. Indie, wejdź w Aktualizacje, powinno ci się znaleźć MIUI9 i potem po wykryciu możesz z powrotem zmienić region na Polskę. 1
wieszOCB Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Super! Właśnie pobiera mi miui 9 z regionu Indii. Dzięki wielkie, pozdrawiam 1
kamillm Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie odnośnie aktualizacji i zmiany regionu na Indie było już omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi