TomekB Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witam Od 3 grudnia zauważyłem że na netflixie dźwięk wyprzedza obraz o parę sekund na większości filmach. Ma Ktoś coś takiego? Jakaś podpowiedź ?? Wcześniej przy tej samej konfiguracji telewizor przewody MI box wszystko było ok.
CebulowyJanusz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 tymaczasowo to reboot albo netflix z .apk
TomekB Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 A ma Ktoś taki sam problem ??? Nie rozumiem jaka jest zależność jedne filmy chodza inne nie. Od czego to może zależeć ? Czy jak przywrócone zostaną ustawienia fabryczne będę mógł ściągnąć Netflix dedykowany smart box czy ten dla telefonów z androidem.
qln Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Też tak miałem, przeważnie pomaga reboot, raz wyczyściłem cache apki.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
TomekB Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Panowie dziękuję bardzo pomogło. Pozdrawiam
Sorn Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Reboot pomaga na krótko. Nie ma sensu co chwilę robić resetów ustawień. Ja przez przypadek znalazłem rozwiązanie. Włączam na 1min boxa z gniazdka
Dutche Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Spróbuj zmienic audio w ustawieniach z hdmi na pcm u mnie pomoglo
pkonrad Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Mam ten sam problem. Dźwięk wyprzedza obraz nie tylko na niektórych filmach w Netflix, ale również na Ipla i YouTube. Restart urządzenia czy nawet wyłączenie z prądu pomaga na chwilę. Jak się skutecznie pozbyć tego problemu ??
grzesioj Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 u mnie to samo co pkonrad - dźwięk wyprzedza wizję na niektórych filmach w netflix, ipla i youtube. Jakieś pomysły na rozwiązanie?
tholyir Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 W 90% takich przypadków pomaga odłączenie zasilacza na minutę.
TomekB Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 W 90% takich przypadków pomaga odłączenie zasilacza na minutę.U mnie pomogło czyszczenie pamięci podręcznej były problemy z NetflixWysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
macmathys Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Mnie na takie problemy pomagał zwykły restart boxa z pilota.
Rekomendowane odpowiedzi