adrianbartoszewski Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Hej, rozładował mi się telefon. Podłączyłem pod ładowarkę i pojawia się grafika królika z czapką uszatką grzebiącego w Androidzie. Nic się nie dzieje od 2h. Próbowałem przytrzymać POWER przez 15 sekund, niby się resetuje ale znów pokazuje się ta grafika i tyle. Co robić?
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Podepnij pod kompa, ściągnij minimal ADB and fastboot, zainstaluj. Uruchom plik na pulpicie jeśli będzie, pojawi się wiersz polecenia. Wpisz: fastboot devices Komp wykryje urządzenie fastboot reboot telefon powinien odpalić się normalnie, jak nie to coś się uwaliło...
adrianbartoszewski Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) A jak jestem teraz w lesie i do komputera dojdę jutro? Jesteś w delegacji i ni stąd ni zowąd nie moge korzystać z telefonu? Widzę, że ten minimal ADB and fastboot jest pod windowsa. A jak mam Maca. Dobra, ruszył. Obyło się bez wyciągania baterii. Edytowane 4 Grudnia 2017 przez adrianbartoszewski 1
mrosi Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi