Pabloku Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Witam,dzisiaj zaktualizowałem sobie moją MI5 do MIUI Global 9.1 i brakuje mi w aplikacji SMS godziny przy każdym wysłanym/odebranym SMS-ie. Wcześniej pamiętam, że w opcjach SMS było coś takiego jak "Sortuj wg czasu", a teraz tego nie widzę. Da się jakoś to jakoś inaczej ustawić? Strasznie mnie to irytuje Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Pabloku
FromWP Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) 16 minut temu, Pabloku napisał: "Sortuj wg czasu" Godzina powinna być. Sortuj według czasu, też domyślnie tak powinno sortować. Nie pamiętam żeby jakieś inne opcje były w Miui 8. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez FromWP
Pabloku Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 W MIUI 8 przy każdym SMS-ie była godzina, a w 9 mam tak, ze jeśli napisze kilka wiadomości w ciągu paru minut to tylko przy tej pierwszej mam godzinę, a przy reszcie nie ma. Pamiętam, że kiedyś na MIUI 8 się bawiłem i dało to się ustawić, a teraz nie mogę nigdzie tej opcji znaleźć.
mrosi Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi