kkingstoun Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Cześć, mam problem z Xiaomi 4 w wersji: Xiaomi Redmi 4X 4G Smartphone - INTERNATIONAL VERSION 2GB RAM 16GB ROM (MIUI 8 Snapdragon 435) Kilka tygodni od zakupu zaczał sypać się system, co chwile zaczeły sie wyłączać aplikacje, "Niestety aplikacja zostałą zatzymana", a następnie telefon zaczął się resetować. Próbowałem przywrócenia do ustawień fabrycznych, nie pomogło. Teraz spróbowałem hard resetu przez "wipe data"- > zabieg przebiegł pomyślnie, lecz aktualnie po resecie mam tylko logo Xiaomi i tak już od kilku minut. Pomożecie co robić? Wersja android : 6.0.1 MMB29M MIUI Global 8.5.2.0 Kking Edytowane 30 Listopada 2017 przez kkingstoun
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Piszesz w dziale Mi 4 a mówisz o Redmi 4X.Jaki system? Sprawdź czy masz odblokowany bootloader... Jak nie, to spróbuj przez chińskie MIPCSuite, telefon w trybie recovery (Connect to MiAssistant) http://zhushou.xiaomi.com3 opcja od góry jeśli komp zalapie tel.tapnięte z Redmi 4a
kkingstoun Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Przepraszam, przeniosę post, pomyliłem działy. Prosze administratora o skasowanie postu.
mrosi Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi