kbck Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Dzień dobry, Wczoraj to jest 29.11.2017 pojawił się problem w moim redmi note 4 a mianowicie nie działa dolny pasek (cofanie, powrót do pulpitu oraz wyświetlenie aktywnych procesów). Początkowo resetowałem telefon bez efektów. Pobrałem najnowsze aktualizacje i nadal bez zmian. Po kilku ponownych uruchomieniach problem ustał ale tylko na parę minut i znowu jest tak samo. Dodatkowo dzisiaj 30.11.2017 pojawił się kolejny problem, telefon sam wraca do pulpitu i przeskakuje między aplikacjami ostatnio uruchamianymi i nie da się wtedy nic kliknąć ani zrobić. Jakoś na przełomie Września i Października miałem wymieniany wyświetlacz, wszystko było okej, wszystko działało. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak to naprawić? Pozdrawiam Przepraszam, zły dział. Proszę o zamknięcie tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts