zmylna Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Wersja MIUI i posiadany smartfon: 4.7.25 MI3Dzisiaj zauważyłem, że jest problem z wysyłaniem wiadomości sms do osoby, która też ma miui. Czasem się udaje a czasem jest informacja, że "niepowodzenie", "wiadomość nie została dostarczona". Dokładnie to wygląda to tak, że jak w polu tekstowym jest informacja "wiadomość w chmurze" to jest ok, jak nie ma to wiadomośći nie przechodzą. Obydwa telefony są w zasięgu sieci wifi. Czy to jest znany problem ? Czy wiąże się to w jakiś sposób z ciągle niedziałąjącą synchronizacją sms i połączeń ? Edytowane 26 Lipca 2014 przez zmylna
Acid Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Wyłącz po prostu Wiadomości w chmurze. Widać jest z tym problem. Lepiej normalnie.
Robert Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Po aktualizacji do nowego piątkowego softu wyskakuje chmura smsa (wyłączyłem) i karta sim, z tym nie bardzo wiem jak sobie poradzić (wyłączyć). Ogólnie ta chmura to fajny pomysł, darmowe smsy przez 'hosting' xiaomi ?
Rekomendowane odpowiedzi