SenseyNS Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam! Po testach kilku aplikacji aparatu doszedlem do wniosku, że stockowa jest mocno okrojona z ustawień. Chciałbym zmienić stockową na inną, ale mam problem z zapisem zdjęć na sd. Otóż przy próbie zmiany folderu zapisu pojawia się komunikat "Włącz najpierw Pliki w Ustawienia>Aplikacje" .Po przejściu do ustawień opcja włącz jest niedostępna Jak to naprawić?
mrosi Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Nadałeś uprawnienia aplikacji...? Uprawnienia dostępu do plików?
SenseyNS Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 Tyle jest uprawnień do nadania i wszystkie są nadane. Chyba, że jest jakieś inne miejsce w ustawieniach, gdzie jeszcze trzeba nadać uprawnienia?
HemuS666 Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 podczepię się pod temat, wczoraj mi przestał czytać karte SD , z dnia na dzień, jeśli teraz ją widzi to tylko na kilka sekund i znowu nic, wkładałem inna kate i to samo, a sim czyta normalnie na dwa sloty, wina updatu ? global beta
mrosi Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Dnia 26.11.2017 o 16:27, SenseyNS napisał: Chyba, że jest jakieś inne miejsce w ustawieniach, gdzie jeszcze trzeba nadać uprawnienia? Rozumiem, że w ustawieniach aplikacji: Panel sterowania -> Aplikacje -> "Aplikacja" -> Uprawnienia aplikacji. Pokombinuj z włączaniem uprawnień.
SenseyNS Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie wiem czemu wcięło zdjęcia z powyższych postów (przynajmniej ja ich nie widzę, a wcześniej były widoczne). Tak wszystkie uprawnienia zarówno w aplikacji aparatu jak i w aplikacji "pliki" nadane. Mam pokombinować czyli powyłączać jakieś uprawnienia czy jak?
mrosi Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Dnia 3.12.2017 o 22:29, SenseyNS napisał: Mam pokombinować czyli powyłączać jakieś uprawnienia czy jak? Tak. Przy okazji, spróbuj sformatować kartę pamięci z poziomu telefonu. Skopiuj sobie tylko wcześniej dane na niej zapisane.
SenseyNS Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Sformatowałem kartę i zrobiłem wszystkie możliwe kombinacje uprawnień i dalej to samo. Da się zmienić domyślny explorer z apki "pliki" na jakiś inny? Może w tym tkwi problem
Rekomendowane odpowiedzi