madesio Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Witam Wczoraj zakupiłem Mi6 na LighInTheBox i mam kilka pytań: -Zamawiał ktoś z tego sklepu? -Polecany czy nie za bardzo? -Czy jest szansa że będzie dobry ROM?
massek Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zamawiałem, aczkolwiek nie telefon. Wszystko było ok. Nie wiem czy mają wysyłkę bezvatową. System ocenisz jak dostaniesz telefon w ręce jego zmiana nie trwa długo i nie jest skomplikowana.
Tom3k Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Mają przesyłkę bezvatową i gwarancję 3 miesiące na telefony. Wysłane z MI6
madesio Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 Na ich stronie w Q&A pisali że jest Global ROM więc taki będzie mógł zostać?
greg.x Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam Wczoraj zakupiłem Mi6 na LighInTheBox i mam kilka pytań: -Zamawiał ktoś z tego sklepu? -Polecany czy nie za bardzo? -Czy jest szansa że będzie dobry ROM?Ile zaplaciles? 350$? Macie jakieś kody rabaty. Jak dziala ubezpieczenie od vatu u nich? Zwracają koszty czy przesylka nadawana jest do adresata z Europy? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
madesio Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 1273zł z banku pekao razem z ubezpieczeniem przesyłki i pod vatu
greg.x Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 W takim razie musiala byc niższa cena wyjściowa przy aktualnej 350 $ plus ubezpieczenia wychodzi 408 $ x 3,56 zl wychodzi 1453 zlWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
madesio Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 Za 341.97 był + 16.06 ubezpierczenia
greg.x Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Teraz jest za 332,51, coś często zmienia się ta cenaWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Kupowałem tam jakiś czas temu, obsługa spoko, ubezpieczenie o VAT działa ( uwaga- trzeba go zaplacic w razie czego, potem bez problemu mi oddali). Dłuższy czas mieli tam wysokie ceny i sklep zrobił się niepopularny.Wysłane z Le Pro 3
greg.x Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zdecydowałem się na zakup, dziś dali możliwość wysyłki gratis i ubezpieczenie od vat za okolo 8$. Razem wyszło 349, wydaje sie ze to dobra cena. Teraz żeby sklep staną na wysokości zadania. Modesio daj znać jak odbierzesz swój, jaki soft itp.
greg.x Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Wysłali twoją przesyłkę? Moją dalej nie. Napisałem zgłoszenie, odpowiedzieli ze wyślą w ciągu 48h, już to widzę. Sprzedawali telefony których nie mieli, ponoć pojawiły się, więc będą wysyłać. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
piotrykus Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 ja tez zamowilem i do tej pory cisza. Zmienili planowana datę wysylki na 8 grudnia...chyba czas pozegnac sie z kasą. zamowienie zlozylem 27 listopada
tpawel Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Cooooo? Jakie pożegnanie z kasą? Czym płaciłeś? Wysłane z Le Pro 3
greg.x Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 U mnie nie zmieni wysyłki mam przy zamówieniu dalej 5.12.2017. Płaciłem paypalem, wiec jakieś szanse na odzyskanie kasy jest.Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Czy PayPal, czy karta, zawsze można odzyskać kasę. PayPal ma swój system ochrony klientów, a każdy bank swój. Sposób ochrony jest mniej - więcej taki sam. @piotrykus, w przypadku banku, jeśli nie otrzymasz przesyłki albo towar okaże się nie tym, co kupowałeś, udaj się do placówki swojego banku i złóż wniosek o tzw. "chargeback". Nie daj się zbyć. Bank ma obowiązek przyjąć takie zlecenie. Musisz tylko poszukać, po jakim czasie od zakupu możesz zgłosić to do banku wystawcy karty. Poczytaj tutaj: http://moniaki.pl/chargeback-odzyskaj-swoje-pieniadze/
mrosi Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Oczywiście. Dzięki temu jesteśmy pod ochroną, jako klienci.
greg.x Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 W paypal do 60 dni.Piotr napisz zgłoszenie w sklepie przy zamówieniu, może to coś przyspieszy. Zobaczymy czy wysyłają wszystkim takie same odpowiedzi Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
piotrykus Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 30 listopada zglosilem oto co mi odpisali: Drogi Kliencie,dziękujemy za dokonanie zakupów na naszej stronie.Informujemu, że Twoje zamówienie jest przetwarzane zgodnie z planem i zostanie nadane nie później niż 2017-12-04. Paczka zostanie nadana jako Airmail_track. Przesyłka powinna zostać doręczona w ciągu 10-20 dni roboczych.Całkowity czas dostawy składa się z czasu przetwarzanie zamówienia i czasu doręczania przesyłki. Czas przetwarzania danego produktu jest widoczny na jego indywidulanej stronie ponad przyciskiem "Dodaj do koszyka". Aby dowiedzieć się więcej kliknij poniższy link:
mrosi Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ech... Bo tak to jest, gdy chce się zaoszczędzić parę USD. Kupujcie w porządnych sklepach, to i problemów z niedostarczaniem czy opóźnieniami dostarczania paczek nie będzie. I generalnie tyle...
greg.x Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ja dostałem dziś coś takiegoSzanowny Kliencie, Dziękujemy za wspólne zakupy. Najmocniej przepraszamy za opóźnienie spowodowane wysokim zapotrzebowaniem na wybrane przez Ciebie produkty. Miło nam poinformować, że Twoje zamówienie zostało już zapakowane i zostanie wysłane w ciągu 48 godzin, ponieważ wspomniane produkty są znowu dostępne w magazynie. Po nadaniu przesyłki wyślemy Ci powiadomienie zawierające dane do śledzenia aktualnego statusu. Dziękujemy za wyrozumiałość i cierpliwość. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, skontaktuj się z nami. Udzielanie wsparcia Klientom to dla nas czysta przyjemność. Z poważaniem Obsługa Klienta LightInTheBoxWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
piotrykus Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zobaczymy miejmy nadzieję że wyślą i dotrze w miarę szybko:d ciekawe z jakim romem Ok wyslali
tpawel Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ech... Bo tak to jest, gdy chce się zaoszczędzić parę USD. Kupujcie w porządnych sklepach, to i problemów z niedostarczaniem czy opóźnieniami dostarczania paczek nie będzie. I generalnie tyle...100% zgody, ale chyba na dziś nie ma pewnego sklepu. Popatrz po internecie co się dzieje choćby z IBG. Wysłane z Le Pro 3
gzesku Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 @tpawel Przymierzam się do zakupu kolejnego telefonu w IBG (z dwoma poprzednimi nie było problemu), ale nie znalazłem nic niepokojącego ostatnio na ich temat. Możesz rozwinąć / podesłać jakieś linki?
mrosi Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 6 godzin temu, tpawel napisał: 100% zgody, ale chyba na dziś nie ma pewnego sklepu. Popatrz po internecie co się dzieje choćby z IBG. Wiesz... Co innego obsuwy z wysyłką, a przypomnę, że mamy okres Mikołajkowo - Bożonarodzeniowy, więc według mnie sklep robi bokami, a co innego kwestie związane z gwarancją i serwisem. I pod tym względem raczej nie ma co porównywać IB do innych... ok, nazwijmy je "sklepami".
tpawel Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jasne, zgoda. Dla mnie nawet te ociąganie to i tak jest rysa na gładkim do tej pory wizerunku IBG, gdzie płaciło się parę $$ więcej za to żeby było lepiej niż wszędzie.Widziałem chyba nawet tu na forum było trochę narzekań niedawno, jak mi się coś rzuci znowu w oczy to podlinkujeWysłane z Le Pro 3
greg.x Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Nie piszcie ze chodzi o parę dolarów, ale o 30% ceny w tym przypadku prawie 100$Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
piotrykus Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 I jak tam wasze statusy? Zmienilo sie cos? Doszly telefony?
greg.x Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Nic się nie rusza, minęło 28 dni. Prawdopodobnie nie wysłali tych paczek. Dziś otrzymałem email Via the shipping method Postal Service - Tracking, it usually takes 14-28 business days (10-20 days) for the package to arrive. However, if you do not receive your order by 2018-01-04, please contact us as soon as possible. We will then contact the courier for you. Zobaczymy ile czasu będą zwracać kase. Z pewnością to ostani zakup i tych chińskich oszustów. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Grudnia 2017 przez mrosi Dodaj jeszcze pół strony wątku pustych wierszy...
piotrykus Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Komus dopiero 22 wyslali kurierem bo taka forme wysylki zamawial. Dodam ze wyslali mu potwierdzenie wyslania na poczatku grudnia
greg.x Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Dostałem odpowiedz na moje zgłoszenie w którym domagam się zwrotu kasy. Oczywiście odmawiają, bo dalej zapierają się ze paczkę wysłali. Dziś twierdzą ze maja czas na dostawę do 13 stycznia.Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Waterloo Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) Wy serio chcecie aby telefon z drugiego końca świata w okresie Świąt i czarnego piątku przyszedł wam za godzinę? Edytowane 25 Grudnia 2017 przez Waterloo
Rekomendowane odpowiedzi