andrzejz78 Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zachciało mi się wgrać LineageOS (albo i jakiś inny rom) Zanim jednak coś wgram chcę zrobić dokładną kopię całej zawartości flash telefonu Kiedyś na jakiś telefonie robiłem to programem HDD Raw Copy po wprowadzeniu telefonu w tryb udostępniania pełnego flasha W tym się chyba tego nie da zrobić więc pozostaje TWRP W recovery w kopi jest sporo nie zaznaczonych opcji Przy takiej pełnej kopi zaznaczyć wszystko? Jest też nie zaznaczona opcja obraz systemu A może tylko to wystarczy zaznaczyć ?
ZduneX25 Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Podstawa to boot, data i system.
andrzejz78 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Backup już zrobiłem bo napaliłem się na miui9 i nie mogłem długo czekać Zaznaczyłem wszystkie opcje w TWRP i wyszło mi 8.62GB Pewnie opcja "obraz systemu" zawiera część opcji które też zaznaczyłem i zdublowałem kopię ale lepiej coś podwójnie skopiować niż by miało coś zabraknąć
Rekomendowane odpowiedzi