Bikeyyy Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Witam serdecznie. Nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale zaryzykuję. Dziś w nocy wpadła mi aktualizacja do miui9, w poprzedniej wersji była opcja automatycznego zmieniania tapet. Niby taki szczegół ale jakoś ładnie to wyglądało a w tej wersji za nic nie mogę tego znaleźć. Czy wie ktoś może gdzie to się znajduję? I może ktoś w skrócie co się zmieniło w 9 wersji systemu z takich użytecznych rzeczy? Co do telefonu jest to redmi note 4
robaks Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Wejdź w ustawienia, następnie w pasku wyszukiwania (u góry)wpisz "dzienn". Będąc na ekranie blokady również możesz włączyć klikając na ikonę w prawym górnym rogu. Wychodzi na to , że zostało to ukryte w ustawienia>ekran blokady i odcisk palca Edytowane 22 Listopada 2017 przez robaks
mrosi Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
mrosi Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi