maki1000 Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Witam Przesiadłem się z iPhone na mi6 i bardzo polubiłem ten telefon. Wszystko było by idealne gdyby nie synchronizacja Kalendarza google. Na komputerze w Windows i ma MacBooku wszystko się synchronizuje. Na mi6 kalendarz synchronizuje się tylko do 2018r a 2019 już się nie synchronizuje. Próbowałem oryginalnej apki google i innych niestety cały czas to samo Dla mnie to podstawowa funkcjonalność poza rozmowami i SMS. Na forum google ludzie piszą że mobilne aplikacje na androida synchronizują tylko rok. Strasznie to dla mnie dziwne bo na iPhone działało to i 10 lat do przodu Może jest jakiś sposób żeby to obejść ? Edytowane 20 Listopada 2017 przez maki1000
grzegorz.lki Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Jeśli chodzi tobie o wyświetlanie urodzin, rocznic itp. to kolejna się w kalendarzu pokaże dopiero jak najbliższa minieWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
maki1000 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Opublikowano 20 Listopada 2017 Chodzi mi o moje wpisy konkretnie związane z pracą, nie chodzi o urodziny itp
grzegorz.lki Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 U mnie w kalendarzu Google wydarzenia z powtarzaniem co miesiąc bez daty zakończenia wyświetlają się nawet do 2030. Natomiast wydarzenia roczne wyświetlają się tylko rok do przodu. Tak pewnie zdefiniował sobie Google.A sprawdzałeś na PC przez przeglądarkę jak to się pokazuje?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
maki1000 Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Tak jak pisałem ten sam kalendarz i wydarzenia pokazują się normalnie i synchronizują na iPhone oraz komputerach i iPadzie
Rekomendowane odpowiedzi