fazik11 Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Witam Mam pytanie do osób posiadających telefon redmi note 4x. 1.Czy note 4x obsłuży aplikacje google cardboard, (programy z google play vr ) bez przycięć z płynnym obrazem, np. mapy google będą się pokazywały w 360 stopniach? 2. Czy może bardziej się do tego nadaje note 4 bez x - do vr, google cardboard, trinus? Edytowane 18 Listopada 2017 przez fazik11
GoldSnickers Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 @deiwid63 Jemu chodzi o aplikację. Obsłuży, w sklepie play jest i zainstalować się da. Nie instalowałem wprawdzie, ale wcześniej korzystałem z SGS4 to działała płynnie, więc tutaj tym bardziej będzie to dobrze działać. @fazik11 Telefon ma żyroskop także powinno wszystko działać to co powinno. Tylko jeśli chodzi o same okulary cardboard jest fajny przez pierwsze 3 minuty... potem nos boli. Poza tym RN4 jest za duży na cardboard. Także trzeba inwestować w coś o parę złotych droższego. Gdzieś widziałem temat tu na forum o polecanych okularach. Trinus na SGS4 działał fajnie. Tutaj raczej będzie jeszcze lepiej.
fazik11 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Opublikowano 20 Listopada 2017 . Zamierzam kupić note 4x i dzięki odpowiedziom jestem bardziej zdecydowany na zakup tego telefonu. Dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi