Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Problem pojawiał się na MIUI Polska, LineageOS 14.1 oraz Resurrection Mod. Przed każdą instalacją był wipe + system wipe. Nie ma znaczenia czy aplikacje były instalowane czy przywracane Titanum Backup. Nie posiadam karty SD.

Tydzień temu pojawił się u mnie problem ze Spotify. Mimo kilku GB wolnego miejsca, aplikacja nie uruchamiała się i waliła problemem Brak pamięci: sprawdź ustawienia pamięci urządzenia (widoczne tylko w powiadomieniach). Problem w tym, że nawet nie bardzo wiem, co miałbym sprawdzić. To nie wszystko. Tego samego dnia zauważyłem, że nie mogę pobierać niczego przez przeglądarki (stockowa z MIUI, Edge, Nightly Firefox, Chrome) i jedynie ADM jest w stanie to obejść. Nie mogę pobierać również zdjęć z WhatsAppa. Ponadto, nie mogę aktualizować i instalować części aplikacji ze sklepu. To chyba zależy częściowo od wagi, bo mniejsze aplikacje (np. Titanium Backup czy aplikacja mBanku) wskoczyły bez problemu, ale zaktualizować/zainstalować Chrome się nie da. Sklep po prostu blokuje się na "pobieranie". Raz udało mi się wymusić na telefonie wyrzucenie z siebie błędu i przedstawił się jako błąd numer 492, ale podpowiedzi znalezione w Internecie są zupełnie bezużyteczne. Żadne czyszczenie kaszy nie pomaga.

Uprawnienia chyba nie mają znaczenia. Próbowałem nimi manipulować, ale nic to nie zmieniło. ROM też raczej jest bez znaczenia, bo problem zauważyłem na MIUI i ciągnie się za mną również na innych ROM-ach. Mogę jeszcze dodać, że Android\data\com.spotify.music nie byłem w stanie usunąć ani z poziomu komputera ani telefonu, mimo że aplikacja nie jest zainstalowana.

Ma ktoś jakiś pomysł, co można z tym zrobić? 

Edytowane przez Kokodzambo
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...