misterjester Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Cześć, Czy podświetlenie przycisków funkcyjnych w Waszych Redmi Note 4 też jest nierównomierne. U mnie każdy przycisk jest ciemniejszy, wstecz ma dobrą jasność ale home i wszystkie aplikacje już są słabo podświetlone. Oddać na gwarancję, czy to standard w tym modelu?
Lamcza Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) u mnie sa rowne, aczkolwiek czasem wydaje mi sie, ze sa bardziej zoltwae a czasem bielutkie jak snieg dziwne ale spoko Edytowane 12 Listopada 2017 przez Lamcza
misterjester Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Opublikowano 12 Listopada 2017 Nie wiem, już sam co z tymi przyciskami. Bo teraz po ciemku patrzyłem i podświetlenie jest równomierne. Jak coś zawsze gwarancja. Dzięki ogólnie za odpowiedź.
rm_125 Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Po latach spędzonych z telefonami serii Redmi bez podświetlenia. Na dzień dobry je wyłączyłem
Mario80 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 U mnie swieca rowno na bialo, aczkolwiek na wysokości home przy krawędzi obudowy widac lekkie przebicie swiatla. Tak samo przy gornej diodzie powiadomienia przebija mi światło na krawędzi obudowy.
Rekomendowane odpowiedzi