dworak21 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Witam Posiadam Redmi 3S z odblokowanym bootloaderem obecnie posiadam wersje miui Globall 8.5 Stable 8.5.4.0 MALMIED z android 6.0.1 czy da się zainstalować najnowszą paczkę z MIUI 9 z tej strony https://miuipolska.pl/download/ ? Pobrałem rom do redmi 3s wrzuciłem do pamięci telefonu i w Aktualizacjach systemowych wybrałem paczkę aktualizacji tą która pobrałem i wyskakuje błąd : It's not allowed to upgrade to unofficial ROM package Czy robię coś źle jeżeli tak proszę o pomoc Pozdrawiam
MiD Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 @dworak21 tak, wszystkie potrzebne informację zajdziesz w linku poniżej
dworak21 Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Opublikowano 11 Listopada 2017 Zainstalowane dzięki jeszcze mam pytanie czy po tej instalcji blokuje bootloader ? jak to sprawdzić z poziomu telefonu ? W miui 8 było w opcjach programistycznych a w tym nie widzę
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Najlepiej sprawdź z poziomu fastboota komenda fastboot oem device-info, jeśli Device unlocked: true to odblokowany. Nie powinno blokować.tapnięte z Redmi 4a 1
mrosi Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi