wertyn5 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Wgrałem aktualizację MIUI 9, po restarcje smartfon ciągle się włącza i wyłącza samoczynnie. Nie wiem co robić? Na dole pisze Powered by Android na parę sekund się uruchomi i wyłącza. Aktualizacja była z telefonu nic nie wygrywałęm po za tą aktualizają. Edytowane 3 Listopada 2017 przez wertyn5
Pan Pszeniczny Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Nie ma Miui 9 Stable, więc to co zainstalowałeś to jest wersja DEV. Tylko jakim cudem zainstalowało Ci się to przez OTA? Tu są metody instalacji ROMów. Czeka Cię jakiś MiFlasch, czy MiTool, nie pamiętam. Robiłem to dość dawno, Edytowane 3 Listopada 2017 przez Pan Pszeniczny
mrosi Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia edycji tytułu/treści wątku.
Rekomendowane odpowiedzi