xbartex Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Cześć! Chciałem dzisiaj zaktualizować telefon do najnowszej wersji (7.10.26), więc, jak zawsze, odpaliłem TWRP, zainstalowałem ROM i wyczyściłem Dalvik/Art i Cache. Następnie wcisnąłem reboot i tu pojawił się problem. Telefon nie włączył się, widać tylko czarny ekran. Po podpięciu go do ładowarki lub komputera szybko miga czerwona dioda. Nie jestem w stanie normalnie włączyć telefonu. Po przytrzymaniu Power, pojawia się na chwilę logo Mi, a potem wraca do tej samej sytuacji co wcześniej. (Wydaje mi się, że jest to tryb edl). Udało mi się włączyć tryb fastboot, więc odpaliłem MiFlash'a, pobrałem rom dla telefonu, zaznaczyłem flash all, a potem kliknąłem flash. I pojawił się błąd "Nieokreślony błąd.(0x80004005: FAILED (remote: Critical partition flashing is not allowed)). Pytanie: co teraz robić? Nie mam pomysłu... Liczę na Waszą pomoc Pozdrawiam Bartek P.S.: Wcześniej przypadkiem dodałem ten post jako odpowiedź do innego tematu, a miał być osobnym, więc oto jest
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Nie dodałeś, tylko moderator przeniósł. Odblokuj telefon przez miunlock i zrestartuj go, powinien odpalić się normalnie. Jak masz wersję 3gb ram to jeśli się nie odpali sflashuj redwolf recovery. tapnięte z Redmi 4a
mrosi Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi