Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zauważyłem ze na moim telefonie (Xiaomi Redmi 4a) nie działają takie programy jak TVNPlayer/Ipla, po obejrzeniu reklamy ktora jest przed każdym filmem/serialem wyskakuje "Wystąpił błąd odtwarzania materialu", to samo jest z Netflixem dlatego na 90% jest to wina telefonu. Ma moze ktos ten sam problem i go rozwiązał?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam jestem nowy na forum więc z góry przepraszam za ewentualne błędy.

Około pół roku temu kupiłem w promocji sieci play tel xaomi redmi 4a. W promocji od sieci play dostałem dostęp do konta playnow. Początkowo aplikacja chodziła prawidłowo. Zainstalowałem również tvnplayer i też było Ok.  Przez jakiś czas nie zaglądałem do ww. aplikacji, a gdy próbowałem  ich użyć to okazało się, że na telefonie xaomi remi4a (2 egzemplarze ):

tvnplayer otwiera się ale nie odtwarza plików 

playnow otwiera się nie odtwarza plików wyświetla komunikat o błędzie (13) próba w otwarcia w przeglądarce googlechrom - wyświetla się kółko na czarnym tle

na blaszaku z xp firefox- nie otwiera plików, google chrom  wszystko jest ok

W związku z tą sytuacją proszę o pomoc może ktoś już rozwiązał ten problem mógłby to w prosty sposób wytłumaczyć.

Nadmienię, że próbowałem szukać na forum ale nic konkretnego nie udało mi się znaleźć. Jedyny podobny temat dotyczył MIBOX ale z tego co zrozumiałem problem "sam ustąpił"(podejrzewam automatyczną aktualizację systemu).

Tak samo podejrzewam że problem pojawił się po aktualizacji MIUI w moich telefonach.

Edytowane przez niuton
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam temat, mam ten sam problem, jest jakieś rozwiązanie ?

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka

Odświeżam temat, mam ten sam problem, jest jakieś rozwiązanie ?

Info o moim Romie
5a87e4bf9149294cec550bc96214e078.jpg

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...