Pablo197 Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Witam 3 miesiące temu zakupiłem w Polsce telefon Xiaomi 4a. Wszystko było fajnie przez ok 2 mies. Później przy wykonywaniu połączeń lub ich odbieraniu pojawiał się dziwny dźwięk tak jakby ktoś szybko przewijał taśmę magnetofonową. Po chwili połączenie się kończyło. To samo dzieje się kiedy ja do kogoś dzwonie lub ktoś dzwoni do mnie. Dzwoniłem do Orange ale mówią że to może wina karty . Wydaje mi się jednak, że nie ze względu na fakt iż wcześniej tego problemu nie było w innym aparacie. Będę wdzięczny za porady jak to zlikwidowac bo męczę się z tym okrutnie. Pozdrawiam i dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi
mrosi Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 46 minut temu, Pablo197 napisał: Dzwoniłem do Orange ale mówią że to może wina karty . Wydaje mi się jednak, że nie ze względu na fakt iż wcześniej tego problemu nie było w innym aparacie. Spróbowałbym jednak wymienić kartę. Jeśli w salonie powiesz, że masz problemy z zasięgiem i jakością dźwięku, wymienią ją nieodpłatnie. Miałem problem z drenażem baterii, którego powodem okazała się praktycznie nowa karta SIM. Warto więc zacząć od sprawdzenia tego elementu.
Rekomendowane odpowiedzi