Renegade Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) No to gratulacje dla Xiaomi Lista najlepiej się sprzedających smartfonów na "na całym świecie" (dla upierdliwych "w 35 krajach"): 1. iPhone 5s (Apple) 2. Galaxy S5 (Samsung) 3. Galaxy S4 (Samsung) 4. Note 3 (Samsung) 5. iPhone 5c (Apple) 6. iPhone 4S (Apple)7. MI3 (Xiaomi) 8. Galaxy S4 mini (Samsung)9. Hongmi Redrice (Xiaomi) 10. Galaxy Grand 2 (Samsung) http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Opublikowano-liste-najpopularniejszych-smartfonow-Masz-jeden-z-nich,wid,16761072,wiadomosc.html Edytowane 18 Lipca 2014 przez Renegade
ddr Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Popraw z "na świecie" na "wśród 35 wybranych krajów" bo już na oko widać że nieprawda . Wysłane z już nie mojego HM 1SW
Lalo Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Xiaomi mi3 haha gdzie nexus 5 sprzedał się 20x wiecej, i zawsze były dostępne...
Renegade Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 Popraw z "na świecie" na "wśród 35 wybranych krajów" bo już na oko widać że nieprawda . Wysłane z już nie mojego HM 1SW A co to mój artykuł aby go poprawiać, zgłoś to do WP
Acid Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Czyli 200 milionów sprzedanych N5? Ładnie... Czemu nie ma N5 na tej liście?
ddr Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Renegade, tak Twój artykuł, więc go popraw. Na wp jest poprawnie, myślisz że tą cyferkę sobie wymyśliłem? . N5 nie ma na liście bo ta lista obejmuje tylko 35 krajów. Wysłane z już nie mojego HM 1SW
Lalo Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Bo ktoś taki mądry go napisał. Galaxy S gdzie jest? Telefon rewolucja do dziś żywy?
Acid Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Tu są podane w miarę nowe telefony. A Iphone 4 dla zasady pewnie. Galaxy S to staroć sprzedał się dużo ale to było dawno dawno. N5 nie ma na liście bo ta lista obejmuje tylko 35 krajów. Wysłane z już nie mojego HM 1SW No.. w przypadku MI3 to raczej ze 2 kraje max. Z 90% telefonów poszło w Chinach. Reszta Singapur i to co wypłynęło za granicę czyli do nas.
Renegade Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Renegade, tak Twój artykuł, więc go popraw. Na wp jest poprawnie, myślisz że tą cyferkę sobie wymyśliłem? . N5 nie ma na liście bo ta lista obejmuje tylko 35 krajów. Wysłane z już nie mojego HM 1SW Widocznie czytasz wyrywkowo, wiem że w artykule pada liczba 35, ale mój tytuł jest skopiowany z tytułu listy WP więc się nie czepiaj, nie ja pisałem artykuł i nie mnie go poprawiać , ja tylko jego część przekleiłem tutaj usuwając "A oto i pełna..." bo by było wyrwane z kontekstu. A resztę sobie można doczytać w oryginale A wracając do listy to nawet jak na 35 państw to wynik niezły. Edytowane 17 Lipca 2014 przez Renegade
ddr Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Wyrywkowo piszesz? Szukam, szukam i nie moge znaleźć takiego fragmentu. Jedynie: " Tak szeroko zakrojone badanie pozwala nakreślić wiarygodny obraz dla całego świata.". 35 krajów to niby szeroko zakrojone badanie? Jak widzimy, dla całego świata nakreślony obraz nie jest wiarygodny, a więc moja wersja jest jak najbardziej poprawna . EDIT: A faktycznie jest ten Twój kawałek. Niemniej jednak utwierdzam się w przekonaniu iż mam rację, a wp jak to wp zrobiło błąd jak zwykle. Wysłane z już nie mojego HM 1SW Edytowane 17 Lipca 2014 przez ddr
Matej Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 O ile się nie mylę, to są to wyniki za bodajże maj bieżącego roku. Stąd brak zdecydowanie popularniejszych urządzeń, jeśli chodzi o sprzedaż ogółem (pomijając, że nie dotyczy ona całego świata). Renegade, wiesz, że nieprawdą jest informacja o całym świecie, ale po co poprawić tytuł tematu i treść postu.. Nawet jeśli gdzieś ktoś napisał bzdurę, to chyba właśnie o to chodzi, żeby jej nie powielać, a nie wprowadzać celowo innych w błąd.
Rekomendowane odpowiedzi