Jump to content
  • 0

W których modelach Xiaomi działa dotyk na pobitej szybce?

rsoltan

Question

Jak w temacie. Już 2 raz zdarzyło mi się pobić szybkę wyświetlacza ale pęknięcie jest na tyle delikatne że gdyby nie digitizer który nie działa przy pękniętej szybce spokojnie bym mógł używać telefonu. Rozważam zakup nowego Xiaomi i zastanawiam się czy w ogóle da się kupić jakiś model w którym pęknięcie szybki nie przeszkadza w używaniu i nie zmusza do natychmiastowej wymiany.

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Nie ma czegoś takiego. Skąd takie bzdury wymyślasz? Miałem w ręce na przykład Note 4. Raz dotyk działa a w innym przypadku dotyk padł po rozbiciu. Aczkolwiek bardziej wrażliwe są telefony serii Mi. LCD są tam wyraźnie cieńsze więc łatwiej o rozbicie ekranu i dotyku, ale nie ma reguły, że kupisz np Redmi 4x i będziesz mógł nim rzucać i dotyk zawsze będzie działał mimo pęknięcia szybki.

Wysłane z MI6

• 0

Nie wymyslam tylko zastanawiam się nad kolejnym tel od xiaomi i rozwazam różne opcje. A że miałem w rękach telefony innych marek gdzie wyświetlacze były wręcz zmasakrowane a mimo to dotyk działał normalnie . Stąd przeszła mnie myśl by zadać takie pytanie. Mój mi4 po raz drugi doznał minimalnego uszkodzenia szybki i po raz drugi padł dotyk z wejścia. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...