Jump to content
  • 0

Xiaomi MI A1 - warto?

matec

Question

Dzień dobry,

Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego modelu Xiaomi. Na celownik wziąłem Xiaomi MI A1, sporo poczytałem na temat samej specyfikacji, jednakże mam dalej kilka pytań. Jeżeli chciałbym spać ze spokojną głową to gdzie należałoby kupić taki telefon? (Czytałem, że mogą to być sklepy takie jak RTVEURO, MEDIAMARKT, X-KOM czy inne - ponoć tutaj gwarancja nie jest problemem, jedynie co to cena droższa o około 200 zł wobec cen np na allegro). Kolejne pytanie czy do 1300 zł znajdę lepszy model Xiaomi?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Tak jak napisałeś, cena wyższa, ale mniej kombinowania i potencjalnych problemów, czasem się coś trafi i warto sprowadzać z daleka, czasem ryzyk na allegro, albo bez kombinowania udać się do tradycyjnego sklepu bo w sumie wyjdzie niewiele drożej. Pytasz czy się znajdzie coś innego w tej cenie, napisz jakie są twoje oczekiwania co do słuchawki?

• 0

Czysty dźwięk z "poprawnym" podbiciem basu. Mam nadzieje, że dobrze zrozumiałem Twoje pytanie. Czy ewentualnie A1 może konkurować z Redmi Note 4 4/64?

Zaznaczam, że obecnie korzystam z Samsunga S4 więc pewnie każdy inny telefon będzie lepszy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...