Elebere Opublikowano 16 Października 2017 Opublikowano 16 Października 2017 Cześć. Mam problem jakie etui i szkło hartowane wybrać do mojego telefonu. Tych wersji jest tak dużo, że już kompletnie nie wiem które będzie pasować. Na różnych stronach wymiary telefonów są inne.. Kupowałem telefon jaki Xiaomi Redmi Note 4 PRO Snapdragon z dedykacją na rynek Polski. Czy etui od zwykłego Redmi note 4 będzie pasować?
abc00 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 http://en.miui.com/thread-490398-1-1.html +warto poczytać inne tematy tutaj Odnośnie ostatniego pytania - zależy bo np. przymierzaliśmy jakiegoś NILLKIN'a i z grubsza pasowało, tylko jedna ważna uwaga, w MTK i SD inaczej rozstawiona jest górna ramka (tam gdzie masz gniazdko na słuchawki), więc szukasz pod swój model. 1
Elebere Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 Właśnie czytałem, ale dużo aukcji na allegro jest "etui do xiaomi redmi note 4/4x/ Pro i takie gadanie.... Inny avatar inny opis a inne zdjęcie w opisie. Własnie zauważyłem, że te dwie kropeczki u góry się różnią, ale ktoś gdzieś pisał, że to nie wszystko i są dwa wymiary z takimi samymi "kropeczkami". No mam telefon Redmi Note 4 sd o wymiarach 151mm x 76mm x 8.45mm, ale mało mi to pomaga znaleźć etui właśnie przez tych januszy allegro ;d
mrosi Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi