FilipMincewicz Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Witam, mam problem z moim Xiaomi Redmi 4a. Otóż chcę usunąć parę zdjęć z galeri i po usunięciu one powracają. W chmurze nie mam tych zdjęć. Próbowałem Hard Reset telefonu i nic.. Drugi problem jest taki że nie mogę włączyć opcji na edytowanie mojej karty SD(usuwanie i przemieszczanie plików). Na innych telefonach działa normalnie. Proszę o pomoc. Edytowane 10 Października 2017 przez FilipMincewicz
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Hm, a z kosza w chmurze usuwałeś zdjęcia? Dlatego się pojawiają może - w sumie chmura Xiaomi jeśli o to chodzi to stan umysłu Sprawdź czy masz te pliki w pamięci wewnętrznej. Jeśli nie, to wyświetlają ci się zdjęcia z Kosza. Wtedy wyłącz synchronizację zdjęć w galerii, to ci nie będą wracać, skasuj z kosza w chmurze i dopiero zsynchronizuj, powinno pójść.
FilipMincewicz Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 1 hour ago, Orjon said: Hm, a z kosza w chmurze usuwałeś zdjęcia? Dlatego się pojawiają może - w sumie chmura Xiaomi jeśli o to chodzi to stan umysłu Sprawdź czy masz te pliki w pamięci wewnętrznej. Jeśli nie, to wyświetlają ci się zdjęcia z Kosza. Wtedy wyłącz synchronizację zdjęć w galerii, to ci nie będą wracać, skasuj z kosza w chmurze i dopiero zsynchronizuj, powinno pójść. Próbowałem i nic.
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 A skasowały Ci się w ogóle te zdjęcia z telefonu?
mrosi Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Tak trudno skrótowo opisać problem w tytule?
FilipMincewicz Opublikowano 11 Października 2017 Autor Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) 14 hours ago, Orjon said: A skasowały Ci się w ogóle te zdjęcia z telefonu? Na telefonie pokazuje, że na karcie SD jest, a jak sprawdzam na laptopie to ich nie mam i w chmurze również ich nie mam w koszu również, a jak chce je usunąć z folderu na telefonie to wyskakuje "nie można usunąć pliku" tylko z galeri mogę usunąć ale one powracają. Wylogowałem się z konta Xiaomi i Chmury i nic. Edytowane 11 Października 2017 przez FilipMincewicz
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 A spróbuj usunąć je z innego telefonu na przykład. Nie wiem czy pójdzie ale powinno. Jeśli nie ma ich tam w ogóle - spróbuj sformatować kartę i wsadź ją ponownie do Xiaomi. tapnięte z Redmi 4a
mrosi Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: ileż razy można prosić? To zbyt skomplikowane aby w skrócie opisać problem w tytule? "Problem z galerią" nie opisuje problemu. Nie radzę zakładać wątku ponownie, bo skończy się ostrzeżeniem. Na Forum jest co najmniej kilka aktywnych tematów o galerii...
Rekomendowane odpowiedzi