0mih00 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Po aktualizacji z 6.12.22 na 7.9.21 mi4c wyświetla logo Mi na czarnym tle i nic się więcej nie dzieje. System wrzucany na czysto z full wipe przez aktualizacje oraz bezpośrednio z TWRP i w obu przypadkach ten sam efekt. Próbowałem wrzucić też 7.9.8 ale też bez zmian. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem?
galakty Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 7 minut temu, 0mih00 napisał: Po aktualizacji z 6.12.22 na 7.9.21 mi4c wyświetla logo Mi na czarnym tle i nic się więcej nie dzieje. System wrzucany na czysto z full wipe przez aktualizacje oraz bezpośrednio z TWRP i w obu przypadkach ten sam efekt. Próbowałem wrzucić też 7.9.8 ale też bez zmian. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem? Tak. Wystarczy używać forum. Ale proszę, nawet wkleję: Instalacja Xiaomi.eu Android 7.0 bez wipe przez aplikację Aktualizacje lub z TWRP 3.0.1* Pierwszy krok i już dałeś ciała...
mrosi Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Radzę - zamiast zakładać nowe wątki - zacząć czytać poradniki, bo za chwilę będziesz miał cegłę zamiast telefonu.
Rekomendowane odpowiedzi