Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem z pocztą wp a konkretniej  po odczytaniu wiadomości na telefonie nie aktualizuje się to z pocztą którą odczytuje na komputerze i odwrotnie, zmieniłem ustawienia poczty zgodnie z tym linkiem (http://poczta.wp.pl/info-pomoc-konfig.html) i niestety to też nie pomaga. Jeżeli ktoś by znał rozwiązanie mojego problemu to proszę o pomoc, z góry dzięki :)

Edytowane przez benysdz
Opublikowano

Przed chwila zalozylem konto na wp, zalogowalem sie w aplikacji mail. Ru i odrazu dostalem 2 wiadomosci nic nie konfigurowalem, aplikacja jest w GP pobiera dobrze zalaczniki

Послано из Mi5s плюс

Opublikowano
5 godzin temu, skay77 napisał:

Przed chwila zalozylem konto na wp, zalogowalem sie w aplikacji mail. Ru i odrazu dostalem 2 wiadomosci nic nie konfigurowalem, aplikacja jest w GP pobiera dobrze zalaczniki

Послано из Mi5s плюс

Wiadomości dostaję normalnie, ale kiedy przeczytam wiadomość na telefonie to nie aktualizuje się to gdy zaloguje się na kompie, to samo z usuwaniem spamu i wiadomości reklamowych usuwam na telefonie a na komputerze zostają nienaruszone...

Opublikowano
14 hours ago, benysdz said:

Wiadomości dostaję normalnie, ale kiedy przeczytam wiadomość na telefonie to nie aktualizuje się to gdy zaloguje się na kompie, to samo z usuwaniem spamu i wiadomości reklamowych usuwam na telefonie a na komputerze zostają nienaruszone...

A na kompie masz ustawiony protokół IMAP czy POP3 dla wiadomości przychodzących? Powinien być IMAP, bo POP3 po prostu pobiera nowe jako nieprzeczytane i nic nie synchronizuje.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...