Greenyk Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Witam. Zacznę od tego, że w styczniu posiadałem Xiaomi mi5s i normalnie po ok 2 tygodniach otrzymałem wiadomość na telefonie o tym, że blokada bootloader'a została zdjęta i mogę zainstalować sobie już swojego soft'a. Jednak kiedy końcem sierpnia kupiłem MI6 i złożyłem podanie na stronie do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnego powiadomienia. Dodam, że prócz MI6 zakupiłem również tacie MI5x, oba telefony są zalogowane na moim koncie xiaomi. Podania składałem 2 razy podając inne numery. Tak więc przechodząc do sedna.... Czy xiaomi wysyłka powiadomienia o zdjęciu bootloader'a z każdym nowym urządzeniem czy wystarczy może, że został mi on raz zdjęty w MI5s? Jakie kroki muszę podjąć? Z góry dziękuję za pomoc!
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Powiadomienia raczej nie dostaniesz. Sprawdź na stronie Xiaomi czy jest już możliwość pobrania MiUnlock - jak tak to masz zgode.Zresztą Xiaomi samo ci tego nie zdejmie - ty i tak sam musisz to zdjąć. tapnięte z Redmi 4a
Nezumi Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Przecież na 1 koncie możesz odblokować telefon co 2 miesiące... Nie musisz wysyłać za każdym razem prośby o zgodę..
Rekomendowane odpowiedzi